Renovera fasaden i tid

Det finns alltid vissa saker man drar sig för att göra. Sådant som är kostsamt och inte så jätteroligt att fixa. Så som att till exempel renovera fasaden! Du ser att det börjar bli dags men du har ingen lust att börja.

232-fasadrenoveringMen du behöver ju faktiskt inte göra det själv om du inte vill. Ibland kan det vara snabbast, smidigast och enklast att lämna över ansvaret till någon som är utbildad. Då blir jobbet oftast utfört korrekt och snabbare liksom du kan njuta av din lediga tid med att göra något helt annat.

I dag finns det ett stort antal företag som erbjuder tjänster som exempelvis fasadrenovering, balkongrenovering och så vidare. Ett företag som målar om fasader i Stockholm är BBM Fasadputs så att de får nytt liv igen. Dock erbjuder man även andra tjänster som du kan vara i behov av. För att du ska få en inblick i hur kostanden skulle se ut för just din fasad kan du be om en offert.

Nytt – inte alltid bäst

Något du kan tänka på när du ska bestämma dig för vilken firma du vill anlita är att gärna ta en välkänd sådan eller åtminstone en med lång erfarenhet. Och faktum är att nytt inte alltid är bäst när det kommer till byggnationer. Slitna fasader renoveras ibland trots att husen inte är mer än cirka 10 år gamla. Och det medför också hyreshöjningar för de som bor i sådana bostadsrätter eller hyresrätter.

I dag är det inte helt ovanligt att relativt nya hus behöver få fasaden renoverad. Byggnationer håller inte lika länge som de gjorde för i tiden och i dag är det bara upp till 10 år som byggföretaget är ansvariga för dolda fel. Med andra ord kan det vara värt att köpa ett äldre hus och renovera fasaden i stället för att köpa nytt.

Renovera fasaden i tid